Szia webmail, Accommodation


Szia webmail Tartalom Kimenő levelek SMTP hitelesítést igényelnek: igen bejövővel hpv nyakcsomó beállítások használata SPA megkövetelése: nem Olvasd tovább a cikkünket, hogyha az email programok beállításait lépésről-lépésre szeretnéd elvégezni!

szia webmail

Jó tudni! A titkosított csatornán való e-mail beállításához tudnod kell, hogy melyik kiszolgálón van a tárhelyed.

szia webmail

Mozilla Thunderbird beállítása Jó tudni! A legtöbb esetben, ha nálunk van a domained, akkor a levelező programok automatikusan felismerik szia webmail helyes beállításokat.

szia webmail

Ha azonban mégsem, akkor válaszd a kézi beállítás opciót, és így biztosan sikerülni fog a beállítás. Válaszd a kézi beállítás opciót Itt ne felejtsd el beállítani a következőket: beleértve a felhasználói nevet, ami helyesen az e-mail cím, tehát át kell írni a Felhasználónév mezőben a nevet az e-mail címre. Az alábbi képen látható a jó konfiguráció, de a bejövő szia webmail választhatod a POP3-at is, annak SSL portja a A beállítás után a Fiók létrehozása gombra kattints!

szia webmail

Microsoft Outlook beállítása Jó tudni! Windows Live Mail beállítása A Tovább gombra kattintás után add meg a kiszolgáló beállításait, ahogy itt látod: Jó tudni!

szia webmail