Lógó szemölcsök, Zavarják a lógó szemölcsök? Mutatjuk, hogy szabaduljon meg tőlük - Blikk


lógó szemölcsök

A szemölcsök, fibrómák általában nem veszélyesek, de viszkethetnek, irritálódhatnak és a látványuk sem kellemes. Biztonságos, otthoni kezeléssel nap alatt eltüntethetőek, tartósan megszüntethetőek.

Kétféle szemölcsfajtára kínál megoldást, legyen szó közönséges uszodai szemölcsről vagy lógó szemölcsről fibrómáról.

lógó szemölcsök

A közönséges szemölcsöt a humán papilloma HPV vírus okozza, mely rendkívül fertőző és elterjedt környezetünkben. A szemölcsnek sokféle fajtája ismert, leggyakrabban lábon és kézen fordulnak elő. A fibróma, lógó szemölcs vagy lógó szemölcsök nőknél és férfiaknál egyaránt előfordul.

lógó szemölcsök

Kialakulása ismeretlen, ezért megelőzése sem megoldott. Spontán alakulnak ki, rendszerint hónaljban, a nyak és torok környékén, esetleg mell alatt.

lógó szemölcsök

Jóindulatú és nem fertőző kinövések, de nem esztétikusak és olyan helyen keletkeznek, ahol a ruha dörzsöl, így irritációt, viszketést okozhatnak. A készítmény a szemölcsök leghatékonyabb kezelési eljárásán, a krioterápián a szemölcs fagyasztásán alapul. A Wart Freezer közönséges szemölcsök eltávolítására alkalmas, már egy használattal másodperc alatt gyökeréig fagyasztja a szemölcsöt.

lógó szemölcsök

Előnye, hogy gyermekbarát, biztonságos, az applikátor használata egyszerű. A Skin Tags lógó szemölcsök eltávolítására lett kifejlesztve. Használata könnyű és biztonságos, eredményként pedig nap után örökre eltávolítja a lógó szemölcsöt.

lógó szemölcsök