Helmintox írország


helmintox írország

A győztes Olav Bjortomt lett. Több mint an vettek részt, az angol fordulót az Old Trafford stadionban rendezték. Minden versenyzőnek csak a 7 legjobb eredménye számít bele a végeredménybe, a nyolcadik azonos pontszám esetén dönt.

A nyolc témakört 7 ország Belgium, Anglia, Észtország, Finnország, India, Írország és Norvégia versenyzői nyerték meg igaz, többször holtversenybenami azt jelzi, hogy a kérdések igazán nemzetköziek voltak. A rendezők erőfeszítései a nők részvételének erősítésére elnyerte jutalmát: a norvég Trine Aalborg nyerte az Életmód témakört, míg a horvát Dorjana Amelyben a királyság a nyertesek aki egyébként harmadik lett az angliai fordulóban, amelyet most a Silverstone-i versenypályán rendeztek összetettben hatodik lett.

helmintox írország

Indiában egy másik hölgy, Debashree Mitra lett a helyi összetett harmadik helyezett. Egyéb országok, amelyek képviselői a fenti helyszíneken vettek részt: USA, Ausztrália, Oroszország, Szingapúr, Franciaország, és idén először Magyarország.

helmintox írország

A magyar résztvevő, Bertalan Zsolt Angliában versenyezve a A világbajnoki címet harmadszor helmintox írország után Kevin Ashman nyerte.