Gyöngy tabletták


Espumisan Gyöngy 40 mg lágy kapszula 50x Besorolás típusa: vény nélkül kapható gyógyszer Alkalmazása: A gyomor és a belek bélgázzal összefüggő panaszainak tüneti kezelésére, mint például gyöngy tabletták okozta haspuffadás, bélgázosság, teltségérzés. A gyomor és a belek képalkotó diagnosztikus vizsgálatainak előkészítésére, például ultrahang, ill.

gyöngy tabletták

Az Espumisan Gyöngy enyhülést és segítséget nyújt a diszkomfortérzés és a puffadás megszüntetésében. Betegtájékozató Espumisan Gyöngy 40 mg lágy kapszula 50x MegtekintésElrejtés Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Espumisan Gyöngy 40 mg lágy kapszula 6 év feletti gyermekek, serdülők és felnőttek számára hatóanyaga: szimetikon Mielőtt elkezdi alkalmazni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mert az Ön számára fontos információkat tartalmaz.

Ezt a gyógyszert mindig pontosan a betegtájékotatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően szedje.

Gyöngy Patikák TV Spot - Aspirin Protect 100 mg, Aspirin Ultra 500 mg

Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármely lehetséges mellékhatásra is vonatkozik. Lásd 4. A betegtájékoztató tartalma: 1.

Espumisan Gyöngy 40 mg lágy kapszula 50x leírása, használati útmutató

Milyen típusú gyógyszer az Espumisan Gyöngy 40 mg lágy kapszula és milyen betegségek esetén alkalmazható? Tudnivalók az Espumisan Gyöngy kapszula alkalmazása előtt 3.

gyöngy tabletták

Hogyan kell alkalmazni az Espumisan Gyöngy kapszulát? Lehetséges mellékhatások 5.

gyöngy tabletták

Hogyan kell az Espumisan Gyöngy kapszulát tárolni? A csomagolás tartalma és egyéb információk 1.

Letöltések Termékleírás A tabletta alapanyaga a hajdina, melynek köztudottan lúgosító hatása van. Ha gyomorégés, a puffadás, a teltségérzet jön létre, érdemes e természetes szerrel próbálkozni. Nem gyógyszer, csak közömbösíti a gyomor túlsavasodását! Megszűnik az égő érzés vagy a fájdalom, rövid idővel a tabletta bevétele után. Ezt a terméket még senki nem értékelte.

Az Espumisan Gyöngy 40 mg lágy kapszula a továbbiakban Espumisan Gyöngy kapszula hatóanyaga szimetikon, amely a gyomor-bélrendszerre ható gyógyszerek osztályába tartozik.

Hatóanyaga a szimetikon felbontja a gázbuborékokat, melyek a gyomorba és a belekbe szorultak.

gyöngy tabletták

A folyamatban felszabadult gázok ezután természetes módon eltávoznak. Alkalmazása: - A gyomor és a belek bélgázzal összefüggő panaszainak tüneti kezelésére, mint például gázfelhalmozódás okozta haspuffadás meteorizmusbélgázosság, teltségérzés.

Egészségfarm gyöngy tabletta 200db részletes leírása

Az Espumisan Gyöngy kapszula 6 év feletti gyöngy tabletták, serdülők és felnőttek számára javasolt. Feltétlenül forduljon orvoshoz, ha állapota nem javul vagy rosszabbul érzi magát.

Tudnivalók az Espumisan Gyöngy kapszula alkalmazása előtt Ne alkalmazza az Espumisan Gyöngy kapszulát, ha allergiás a szimetikonra vagy a gyógyszer 6.

gyöngy tabletták

Figyelmeztetések és óvintézkedések Az Espumisan Gyöngy kapszula alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. A bélgázzal összefüggő panaszok a gyomorban, ill. A tünetek a következőket is magukba foglalhatják: · nyomás és teltségérzet.

Változatok Részletes termékinformáció Gyöngy tabletta db Sav-bázis egyensúly, lúgosító, savlekötő. A készítmény hozzájárul az egészséges gyomorsavszint és a szervezet sav-bázis egyensúlyának megtartásához. Összetevők: Hajdinamag Fagopyrum esculentum Muncs. Fogyasztási javaslat: napi 3x2 tabletta étkezés előtt.